vrijdag 8 maart 2013

Calamiteiten

Mijn computer heeft het begeven. Nu behelp ik me  en o o o wat is dat lastig. Geen e-mail, alle adressen verdwenen en geen enkele foto van de laatste maanden tot mijn beschikking. Gelukkig is het schilderen niet afhankelijk van de computer.
Maar wat nog vervelender is, is dat mijn partner door een griep is geveld. Ik hoop dat hij weer snel een beetje opknapt en daar een bijdrage aan leveren, daar zal ik mijn energie nu in gaan instoppen. Ik ben dus met andere dingen bezig en merk dat ik op dit computertje waar ik nu op zit al aardig mijn weg kan vinden.
Nu eens even kijken of ik hier nog een aardig plaatje kan vinden.
Even gezocht en via Picasa heb ik met ander kunst en vliegwerk een vakantie fotootje gevonden uit Krumlov en erbij geplakt. Niet dat het passend is, maar wel leuk om weer uit te vinden en mee te spelen.
Posted by Picasa

2 opmerkingen:

 1. Voor je het werkt ben je aan zo'n reservecomputertje gewend is mijn ervaring. Leuk die foto. Wat heb je er aan veranderd?

  Veel beterschap voor Fer gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Plato. Hij ligt hele dagen plat uit te zieken. :-(
   Aan het fotootje heb ik niets veranderd, maar ik heb nu minder mogelijkheden en de manier waarop ik het uit mijn archief'moet halen werkt anders.

   Verwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...