zaterdag 30 juni 2012

Het werkt.Het werpt zijn vruchten af. Alle dagelijkse oefeningen, recitaties, geduldoefeningen, ademhalen, reflekteren en alle verworvenheden die verzameld worden weer wegschenken zodat iedereen er voordeel mee kan doen en ik me er niet aan vastklamp als een bevestiging. Letterlijk alles weer loslaten. Meditaties en oefeningen om me eigen te maken die in de dagelijkse praktijk gaan werken.

Ik kom het nu in alle handelingen tegen. Het werkt en geeft de rust om door te gaan zodat ik met humor de problemen kan overzien. Er niet in vast zit en op tijd de rust in mijn geest kan herstellen.

Zojuist een half uurtje op mijn kussentje zittend, kwam het allemaal weer heel duidelijk binnen. Hoeveel profijt ik eraan heb en hoe blij ik ben dat ik dit pad gevonden heb dat voor mij functioneert.

Vanmorgen ben ik heerlijk lang in bed gebleven en pas opgestaan toen de energie weer ontwaakte en ik er weer zin in kreeg. Nu nog even wachten tot de TT van de TV is verdwenen en dan gaan we er weer tegenaan. Hopen dat we de dozen er tussenuit kunnen vissen  die noodzakelijk zijn voor het normale leven.
;-) 

foto van internet.

3 opmerkingen:

 1. Dat je aan het verhuizen bent is superduidelijk. Ik moet lachen om de foto met al de dozen. Maar ben je nu zelf aan het verhuizen of je schoonouders? Het is me niet helemaal duidelijk. Heb je het ergens ""geblogd"" maar heb ik het gemist?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn schoonouders Geri, ik schreef het in het vorig blogje. :-)

   Verwijderen
 2. phewwwwwww elly,
  da's geen klein werkje wat ik hier zie,
  ik benijd je niet:-)

  adem in adem uit:-)

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...