maandag 2 april 2012

Conditietraining

Alle mensen, ik heb het gevoel alsof ik de hele week hard gewerkt heb en het enige dat ik heb gedaan is een paar boodschapjes met de auto. Maar ja ik heb dan ook bijna de hele week op pap geleefd. Kan ik toch wel merken dat ik een jaartje ouder wordt. Je spijkert niet meer zo snel bij nadat je ziek was. Vroeger hoorde ik dat anderen zeggen, nu ervaar ik het aan de lijve.

Ach ik mag niet mopperen en ben er toch weer doorheen gerold zonder in het ziekenhuis terecht te komen. Tien jaar geleden stuurde de arts me daarheen op het moment dat het bijna over was. Maar goed. Nu weet ik het. Divertikels en PDS dat betekent dat ik in die tien jaar heb geleerd zuur te vermijden en stress, vermijden... ? ja, bijna maar vaak neem ik toch weer teveel hooi op mijn vork en nu is het me dan hopelijk duidelijk geworden dat ik keuzes moet maken.

Kom dacht ik het is misschien een goede zaak de auto vaker te laten staan en regelmatig met een oudewijven karretje boodschappen te gaan doen. Laat ik eens kijken naar zo"n ding. En dan niet zoeen als ik jaren geleden had, die binnen de kortste keren was afgescheurd maar een echte.
Hahahaha nou ik heb een echte gevonden. Je kon hem ook aan de achterkant uitklappen en bij vermoeidheid als zitplaats gebruiken. Ik zie mezelf al zitten aan de kant van de weg, auto's tellen. En als ik mijn duim opsteek wordt ik gratis thuisgebracht. Nee, ik heb hem toch niet gekocht. Ik zal eerst eens kijken wat ik nog aan ongeregeld in de kelder heb en uitproberen of ik echt vaker ga lopen met de boodschappen. Zo niet...
Nou ja de auto staat voor de deur. Ik ben gewoon niet zo'n sportieve held. Misschien zelfs liever lui dan moe. Maar nu wil ik toch echt weer even zien wat meer conditie op te bouwen.

 foto internet

Neeeee dat ben ik niet. :-)

3 opmerkingen:

  1. wat bedoel je met een oudewijvenkarretje? zoon looprekje toch niet?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. zo`n oudwijvenkarretje heb ik ook,makkelijk voor de lege flessen en ja naar de supermarkt voor een klein boodschapje.Ik kan er niet op zitten nee dat niet (Glimlach)Gelukkig ben je weer boven jan zo als wij hier het wel eens uit drukken.

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...