woensdag 7 maart 2012

Gecrashed

Ik kan wel op een heel simpele manier via een note boekje op mijn weblog, maar heb daar niet de mogelijkheden die er wel met mijn computer zijn.
Vanmorgen om 6 uur keek ik even naar de treinen  of er storingen waren zoals ik dat wel vaker doe wanneer Fer zo vroeg weg moet. Snel wilde ik weer afsluiten en drukte de rode knop van de schakelaar uit nog voor de computer was afgesloten. Dom dom dom, dat is me nog nooit gebeurd. Ik had kennelijk de slaap nog niet uit.
Helaas, compie start niet meer op en moet nagekeken worden. Ik hoop alleen niet dat ik alle bestanden kwijt ben.
Voorlopig red ik me wel even met dit miniatuurtje, maar ik heb geen e mail adressenen alle andere programma's en foto's meer bij de hand . Gelukkig heb ik gisteren alle noodzakelijke werkzaamheden voor dit moment afgerond.
Wie  weet misschien houd ik nu wel tijd over ;-)

Eens kijken of ik hier nog een fotootje op kan krijgen.
Goh, ik merk dat ik me hierop prima kan redden. Ik was toch al van plan oude foto's en schrijfsels van weblog hiernaartoe te ver[plaatsen. Dit is dan zo'n fotootje.Weer een geluk bij een ongeluk.
En ach het is maar een hobby hè. We zien wel wat het wordt.
Voorlopig heb ik het nog niet zo slecht als die wesp die vergeefs zijn angeltje uitsteekt in dat web. Ik kan nog wel uit de voeten. Nu ook nog proberen of ik in mijn e mail kan komen. Maar dat gaf  wat meer voeten in de aarde. Nou ja dan moet dat maar even wachten hoor.
Webbies kunnen altijd nog via het blog communiceren.

5 opmerkingen:

 1. Ik heb hetzelfde 2 weken geleden gehad en ben wel alles kwijt geraakt. Gelukkig maak ik vaak back ups van foto's en filmpjes. Maar vervelend is het verliezen van al mijn e-mails. Ik hoop dat het bij jou meevalt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wouw, dat hoop ik ook, want ik heb wel veel backups, maar van een paar belangrijke dingen die ik pas had gedaan voor de lay-out van een Boeddhistisch Magazine ...o o o Dat zou niet zo leuk zijn. Maar dit wijst me wel weer op het belang van meteen back ups maken van noodzakelijke dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik begrijp niet helemaal dat hij niet meer wil opstarten.
  Soms zit mijn digitale rechterhand volledig vast en druk ik op de aan/uit knop, wat eigenlijk niet mag, maar zoals gewoonlijk start hij daarna dan toch weer op.

  Waar zit die rode knop van de schakelaar. Bedoel je de hoofdschakelaar om het hele gebeuren te resetten?

  Je EMAILS kun je sowieso toch nooit kwijt raken omdat ze niets met JOUW computer te maken hebben want je kunt emailen op ieder willekeurige comp.
  Natuurlijk kun je wel je officeprogramma kwijt raken en dat is niet zo leuk, nee.

  Hoop dat het alles nog meevalt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Meestal valt het nog wel mee met dat wegraken. Er bestaat speciale apparatuur waarmee je zoekgeraakte bestanden alsnog van je schijf kan afhalen. Maar ondertussen ben je even digitaal gehandicapt. Maar iemand als jij verveelt zich nooit denk ik. Tipje: sla voortaan alles op een externe schijf op. Die kun je altijd overal mee naar toe nemen. En dan de backup op je pc of op
  DVD's zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ook geen verstand van pc, dus van mij kan je geen toverwoord of -knop verwachten.
  Sterkte en je kan gelukkig nog wat, trouwens die foto is toch top ...!!

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...