dinsdag 24 januari 2012

Bankhangen

Vandaag even wat meer tijd genomen voor gewoon mezelf zijn. Ik was moe. Er is nogal veel gebeurd de laatste tijd en nu de rust weer wat is teruggekomen merk ik dat ik moe ben.
Vanmorgen rustig mijn meditaties gedaan en koffie gedronken. Met schoonmama naar podoloog en boodschappen en na het broodje heerlijk staan schilderen. Vaak merk ik dat de beste resultaten tevoorschijn komen wanneer ik dat geschilder helemaal niet meer zie zitten en dan met veel velf en losse kwast aan de gang ga, oplettend dat ik niet de verkeerde dingen wegschilder. Nu nog kijken wat er verder aan moet gebeuren.Intussen is Niels uit school thuis gekomen, wat gedronken en nu zit hij evenals ik achter zijn computertje.
Echt een dag om even uit te blazen. Even wat gaan lezen, dan voor het eten zorgen. en vanavond languit op de bank helemaal niets... voor de TV hangen. Of dat er ook van komt is alweer toekomst, dus ik zie wel.

3 opmerkingen:

 1. tja ik weet natuurlijk niet wat er allemaal gebeurt is Elly en inderdaad mijn wereld verschilt vast heel erg met de mijne.
  Maar verschil is toch interessant toch?
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jouw wereld verschilt vat met het mijne.

  moet het natuurlijk zijn excuus voor mijn fout.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had je toch wel begrepen Novelle :-).
  En lang leve het kleine verschil hè daardoor is alles uniek.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...