dinsdag 28 juni 2022

Rolmaatje

Ik raak al aardig bevriend met mijn nieuwe Rojlmaatje.  Zo voelt het ook echt. Een vertrouwd gevoel waardoor ik merk dat ik makkelijker dingen doe die ik anders niet doe. Bijvoorbeeld in het park gaan tekenen.  Ik kan willekeurig overal gaan zitten waar het mij uitkomt. Tablet  en pennetje bij de hand. Lekker in de schaduw onder de bomen en  ik ben nu dus weer even weg. 
Tot later. 



6 opmerkingen:

  1. Ik weet niet wat dat is, maar het resultaat is prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Op een van mijn vorige boogjes schreef ik fat ik in verband met het vallen en de duizeligheid met een rollator op stap ga Judy en die noemde ik hier mijn rolnaatje.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heb ook al enige tijd plezier met mijn Rolli zoals ik deze noemt. Ook handig met boodschappen doen want zet de tas op het zit gedeelte. Fijn dat je ook het gemak ervan ondervindt. Bij mij duurde het even dat ik dat maatje nodig had alvorens ik deze uit de schuur haalde en deze ging gebruiken. zo af en toe heb ik ook mijn boomstok bij me want in de natuur op ongelijke paden is het dan soms weer niet handig om Rolli mee te nemen. Heel mooi schilderij bij je schrijven Elly. Ik wens je hierbij fijne momenten toe.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor je reactie Tine en fijn dat jij ook zoveel handigheid hebt aan Rolli.

      Verwijderen

Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...