zaterdag 24 maart 2018

Hervonden computer

Nu mijn computer weer werkt ben ik daar volop mee bezig. Het leek wel of ik opnieuw het wiel uit moest vinden want alles werkt en de laatste maanden, zoniet jaren, heb ik het met heel beperkte middelen moeten doen en deed ik veel op mijn tablet.

Ik heb al mijn foto's  nu weer onder controle en intussen ook alle muziek weer terug gevonden. Het is nu weer leuk om op de computer te werken. Wat ook leuk is dat ik door de makke met dat ding steeds beter het tablet heb leren kennen en daar nu ook alle kanten mee op kan. 
Zo heb ik alle fotootjes van onze reis naar spanje  weer in  het zicht gekregen en ga ik nu verder met de foto.s plaatsen op mijn blog over die spanje reis  in 2015. 
Met windows 10 pro werkt het zo makkelijk, al waren er echt dingen die ik opnieuw uit moest vinden, nu merk ik dat als je de weg weet het inderdaad fijn werkt.  
Voor dit blogje gebruikte ik toch weer even de tablet. Lekker onderuitgezakt op de bank 
3 opmerkingen:

  1. Goede morgen maar eerst;Elly, zo zie je maar...we zijn nooit te oud om te leren. Zelf kan ik daar gelukkig weer van genieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hai Elly fijn dat je weer gemakkelijker op de PC kan werken

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik zie uit naar de foto's. Dat stuk van Spanje, Burgos, Salamanca, Leon, is ons reisdoel voor de Grote Trek dit voorjaar.

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...