zondag 14 januari 2018

computer troubles

 Mijn computer werkt niet meer zoals ik zou willen. Zo langzamerhand begint hij allerlei makke te vertonen en en dat is lastig. Maar ik doe het er nog mee en weet de dingen nog steeds te omzeilen.
Intussen kijk ik uit naar een laptop met touchscreen. Dat is nog niet zo eenvoudig. Er zijn veel mogelijkheden, budgetafhankelijk en daar je wensen op aanpassen... pfff. Ik wil er in ieder geval een met styluspennetje zodat ik er ook op kan tekenen net zoals ik op mijn tablet kan. Daar kan ik intussen ook heel wat mee, maar foto's bewerken gaat nog altijd het leukste en beste op een goed programma zoals o.a. photoshop.
Dus nog maar eens rustig rondkijken en mijn wensen afstemmen.5 opmerkingen:

 1. Zolang alles werkt zijn het prachtige middelen, computers. Maar als het gaat sputteren is het een bron van ergenis.
  Sterkte ermee! Groet El

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh getver, ergernis. Ik zie dit keer je tekst heel klein afgedrukt (laptop). is vast je bedoeling niet. Laat je goed voorlichten door iemand met verstand van zaken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O kan kloppen Ferrara. Ik stelde het klein in omdat het op mijn computer een heel grote latter was. Fout dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat kun jij toch een mooie kleurencombinaties maken op je schilderijen. Zoiets aan de muur maakt blij.

  Ja de letters zijn klein maar gelukkig kunnen we met CTRL + muiswieltje de letters bij het lezen gewoon groter maken en dan is het weer goed te lezen.

  Ik ben benieuwd met wat voor laptop je in zee gaat. Ik moet met een jaar ook een nieuwe en dan kan ik daar misschien ook mijn voordeel mee doen. Aan een styluspennetje had ik bijvoorbeeld nooit gedacht. Ik weet wel dat er laptops zijn die met een handbeweging zijn om te toveren tot tablet, maar die waren inderdaad nogal prijzig. Ach, er is zoveel op de markt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk je ook hierweer te ontmoeten. Pato. Ja, ik doe heel veel op de tablet en kan dus altijd bij datgene wat ik op line hebgezet. Nu zit ik ook weer met het tablet op schoot te tikken en ben er zo langzamerhand net zo handig mee als met de computer. Ook met het beheer van de bestanden die hierop staan. Er zit minder opslag capaciteit op maar ik red me er goed mee dus ik denk voorlopig toch maar geen nieuwe computer.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...