donderdag 26 januari 2017

We maakten een winterwandeling door Park Angerestein. Gisteren hadden we daar een IJsvogeltje gezien maar geen fototoestel bij ons. Nu gingen we vol goed moed nog eens kijken. De zon scheen en dat maakt alles met die lage zonnestand nog mooier.

Helaas loop ik nu toch wel tegen mijn visuele handicap op. Van een afstandje zagen wij het vogeltje weer zitten door de felle kleuren kan ik dat nog net waarnemen..  Ik maakte verschillende foto's. Meestal kan ik ze thuis dan nog wel uitsnijden om een beter beeld te krijgen. Helaas toen ik de foto's thuis bekeek kon ik ze allemaal weggooien. Doordat ik geen details meer zie zag ik ook het takje voor het ijsvogeltje niet waardoor alle foto's mislukte.

Afgelopen zomer merkte ik dat ook al op bij verschillende foto's. Ik zal me op een ander soort opnames moeten gaan concentreren. Zeker geen mindere uitdaging. Maar van veraf details vastleggen, dat gaat niet meer.

Dus hou ik het bij zoiets als dit


4 opmerkingen:

 1. Je vertelt het nogal nuchter, maar het lijkt me echt naar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je vertelt het nogal nuchter, maar het lijkt me echt naar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Spijtig. Maar je hebt nog zaken voor de lens die ook mooi zijn. Hoe ga het met je schilderwerk, lukt dat nog wel? Ik hoop het zo voor je.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaat goed hoor.Zelf heb je namelijk het idee dat je nog alles ziet. Maar ik weet dat dat niet zo is. Met schilderen red ik me best. Heppines is the way. Alles wat ik doe en kan is fijn.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...