zondag 15 januari 2017

Knap

Regelmatig zie ik blogs verschijnen van veel mensen.
Een tijd geleden was ik ook veel consequenter in het regelmatig posten van blogberichten. Vaak dagelijks en zelfs vaker.  Nu vind ik het erg knap al die volhouders met vaak dagelijks  blogberichten. Het veel snellere en kortere  Facebook heeft mijn activiteiten met publiceren overgenomen. Ik begon daar als een soort promotie voor mijn blogs maar dat is lang niet meer het hoofddoel.

Dingen veranderen en zo ook mijn blog gedrag. De inspiratie om te schrijven is minder daartegenover staat dat ik veel meer bezig ben met schilderen en fotograferen. Daar put ik veel plezier uit.

In de zijbalk vind je die andere blogs. Het schrijven staat nu op een laag pitje. Ach wie weet, misschien komen er ook weer andere tijden dat ik dit blog frequenter ga gebruiken. Ik laat het gewoon komen zoals het komt.

Meestal schilder ik uit mijn herinnering thuis of in het open atelier. Hier waren we in Wageningen. Het Depot. Een mooi beeldenmuseum met een daaraan gekoppelde tuin. Prachtig om rond te kijken.


2 opmerkingen:

  1. Schrijven op mijn blog lukt mij niet elke dag. Ik streef er ook niet naar, komt waarschijnlijk omdat ik het niet als een soort dagboek zie. FB heb ik echt helemaal niets mee. Ik vind het al irritant dat er namen van mensen opduiken die bijvoorbeeld in jouw vriendenkring zitten en dat alleen omdat ik een account heb voor de groep waarin jij ook hebt gezeten. Geldt ook voor de vrienden van de andere groepsleden. Nadeel van FB.

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...