zondag 8 februari 2015

Kopzorgen

Een tablet is leuk en ik ben er helemaal aan verslingerd voor het maken van doodles. Maar het is ook makkelijk om een foto te maken en meteen op het blog te zetten. Geen kaartjes meer uploaden in de computer maar huppekee een foto maken en meteen op het blog of facebook.

Maar nu het volgende.
Ik zit achter mijn computer en weet dat ik een foto heb die ik bij mijn logje wil zetten, maar die heb ik met het tablet gemaakt. Hij moet dan op een of andere manier op mijn computer terechtkomen om het  in dat specifieke blogje te krijgen. Tja. Ik heb al verbindingen met de cloud, maar kan hem er niet op vinden.

Nee, daar ben ik nog niet helemaal uit. meestal lukt het wel op een gegeven moment, maar voor de volgende keer ben ik dan weer vergeten hoe dat was. Tja ik ben ook geen twintig meer. Ik ben allang blij dat ik rond mijn vijftigste op aandringen van Fer met de computer om heb leren gaan. Gelukkig niet onverdienstelijk. Nu nog handigheid zien te krijgen in het switchen tussen tablet en computer en...

en ja, dan heb ik ook nog een nieuw compact cameraatje waar ik ook wifi op heb. Nou ik ben al aan het verbinden geweest, maar... mislukt

Ik zie af en toe door de bomen het bos niet meer. hahaha


Intussen heb ik de jurk klaar zonder kopzorgen over digitale verbindingen en opslag. Ik trek hem gewoon aan.


5 opmerkingen:

 1. Ja, dit is heel herkenbaar en het blijft ingewikkeld soms. Ik heb ook een camera met Wifi, maar het lukt mij ook niet om te koppelen. Fijn om te lezen dat ik niet de enige ben.
  Groeten El

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, dit is heel herkenbaar en het blijft ingewikkeld soms. Ik heb ook een camera met Wifi, maar het lukt mij ook niet om te koppelen. Fijn om te lezen dat ik niet de enige ben.
  Groeten El

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Petje af, dat jij je op alle mogelijke techniek stort. Mooi schilderij, ik hou van het blauw dat je gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi opzetje. Dat wordt een mooi doek.

  Tja, die verbindingen. Lijkt me ook moeilijk. Dus ik houd het maar op een laptop en een computer. En een fototoestel natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...