zondag 28 december 2014

Doodles

Doodles zijn gewoon alle dingen die je kunt maken en niet zoveel om het lijf hebben maar desalniettemin veel plezier bezorgen.
Zo heb ik mijn doodles, eldoodle genoemd.
Het begon op mijn telefoontje met een vinger en een gratis gedownload scketchbook programma. Ik had er veel plezier in en met één vinger kon ik leuke doodles maken.
Kijk maar


Ja en zoals met zoveel dingen waar je aan begint en plezier in hebt, dan wil je als het ff kan meer. Dat zit in ons geboren lijkt het wel. Niet dat het nodig is want het is natuurlijk heerlijk als je dat wat je MEER  WILT niet persee hoeft.
Nou durf ik van mezelf te beweren dat ik daar wel mee om kan gaan. Ik rij met een auto en de auto rijdt niet met mij zou je kunnen zeggen. Alles wat niet meer kan, nou jammer dan maar voorlopig zou ik er waarschijnlijk niet ongelukkiger van worden. Ik heb een heel leven achter de rug waarin niet alles kon en ik ben daar nooit ongelukkig van geworden.
Maar nu.... ja  nu heb ik ook nog een dure tablet met een tekenprogramma en een drukgevoelig beeldscherm en daarop zit ik tot nog toe dagelijks te doodlen. De ene keer lukken de doodles beter dan de andere keer, maar het is heerlijk om het tekenprogramma te leren kennen, de verschillende mogelijkheden en te zien wat de effecten zijn, hoe ermee te werken.
Ik vind het ook leuk om ze rond te strooien en daarom plaag ik jullie er hier ook mee en plaats ze onder het labeltje 1 eldoodle. Vinger en pentekeningen door elkaar.
Ik krijg zowaar ook weer zin om actiever te woorden op blogspot.

We zullen zien.

Hier nog een van mijn laatste tablet tekeningen en het kopje dat nu boven Het Magazijn staat, komt daar ook vandaan.

Wachten op de winter zette ik erbij maar op dit moment zitten we er middenin.
4 opmerkingen:

 1. Ha! Dank je wel voor de uitleg! Nu begrijp ik dat jouw vingers dit middels een programmaatje gemaakt hebben.
  Jouw vingers zijn altijd aan het creëren hé! Ik kijk er graag naar!
  Groet Hannah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. huh? mijn reactie niet door gekomen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mij plaag je niet met je doodles, ze zijn leuk.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...