maandag 1 september 2014

Rust in de fundatie

Ik ga het wat kalmer aan doen. Ik ben naar de dokter geweest en we gaan eens kijken of er iets aan mijn lijfelijk welzijn te verbeteren valt. Daarom ben ik begonnen veel vrijwillige taken en activiteiten definitief af te zeggen. 
Ik ben het beu, het regelmatig af moeten zeggen met alle gevoelens van frustratie daarover of het tegenovergestelde, door de ellende heen bijten en desondanks toch maar gaan. Tijd voor andere misschien wat meer rustgevend zaken die kunnen als het gaat zonder verplichtingen. Deze maand word ik zeventig en ik wil een beetje met pensioen gaan voor zover dat mogelijk is. 

Vanaf afgelopen woensdag gaat het ook al dagelijks een beetje beter. Dus tijd en de mogelijkheid voor museumbezoek. De Fundatie in Zwolle.Er werd net een nieuwe tentoonstelling ingericht dus het was niet helemaal op orde maar dat nam niet weg dat ik bijzonder genoten heb,

Er komen O.A. Werkelijk schitterende beelden te staan de komende tijd4 opmerkingen:

 1. Ha Elly, goed van je. Gas terug en om jezelf denken, nu nog afstand nemen van schuldgevoel en genieten!
  Zo te lezen moet de Fundatie bij ons in de herkansing. Ik vond de thematentoonstelling "Meer Macht" van afgelopen zomer teleurstellend. Kaal en weinig aansprekend, maar die beleving is uiteraard persoonlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Elly
  Doe inderdaad maar wat rustiger aan omwille van je wel zijn.
  Ik vind de beelden erg mooi en ook zo knap gedaan maar ik vind het te weinig voor een bezoekje eigenlijk.
  Ik hoop voor jou dat je je snel wat beter zal voelen.
  daaaag
  Novelle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Verstandig om het wat rustiger aan te gaan doen.
  Tipje: ik heb laatst een boek gerecenseerd dat ging over de Koreaanse Ginseng.
  Kern: deze Ginseng zorgt ervoor dat lichaam en geest in balans komen. Gevolg: minder vermoeidheid, meer geestelijke en lichamelijke energie.
  Maria (die altijd moe is) neemt nu druppeltjes Panax Koreaanse Ginseng. Het is niet eens zo heel duur en ze voelt zich er een stuk beter door.
  Je hoeft niks, maar misschien is het te proberen.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...