vrijdag 21 maart 2014

De tweede lentedag

Regen.
De aarde zal het wel nodig hebben, die regen.
En ik kan er mooi aan wennen mijn hoeden te gaan dragen te beginnen met dat regenhoedje. Ik vind het leuk hoor, hoeden maar het wordt zo langzamerhand een noodzaak om zo helder mogelijk te blijven zien. De lichtval in mijn ogen maakt dat ik minder goed zie en onder idealere omstandigheden gaat het nog best goed. Dus maak ik de omstandigheden zo goed mogelijk door hoeden te gaan dragen met een grote rand. Dat is ook fijn voor het fotograferen want dat wordt steeds lastiger. Vooral  door de lichtinval en als de zon laag staat, (wat de mooiste resultaten geeft) wordt dat wat ik op scherm of door de zoeker zie zo minimaal dat ik alleen nog maar op de compositie en de data van sluitertijd en diafragma kan gokken. Dus ik hoop dat hoeden uitkomst gaan bieden.

Strijken. Er ligt een grote wasmand vol strijkgoed. Die nu eerst maar eens wegwerken. Daar is motivatie en discipline voor nodig en daaraan ontbreekt het me nog weleens. Ik doe liever wat ik leuk vind. Als ik daaraan toegeef zou dat betekenen dat er nog maar weinig of geen dingen van het moeten zouden gebeuren met alle consequenties van dien. Zo zie je maar als je een prettig leven wilt hebben horen ook de moeten dingen erbij. Want prettig is het niet zonder sommige levensbehoefte. Misschien kan ik leren strijken en koken leuk te gaan vinden hihihi

Kijk dat is leuk, samen schilderen.


1 opmerking:

  1. Nou Elly jij gaat dus van de nood een deugd maken toch Mooie hoeden dragen en ons laten kiezen welke de mooiste is. Samen schilderen lijkt me ook erg gezellig een leuke morgen in de week met andere mensen is altijd mooi. Sterkte wil ik je toch even toewensen en vooral goede moed.

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...