donderdag 27 juni 2013

Hobby's

Ik ben heel blij dat het bloggen momenteel op een veel lager pitje staat. Ik vind het leuk om af en toe een berichtje te plaatsen maar er zijn ook andere dingen voor in de plaats gekomen.
Ik schilder weer veel meer en plaats zo nu en dan een foto van het werk op het schilderblog en  fotootjes op het fotoblog. Daar wil ik nog steeds de laatste pagina's aanmaken van de vakantie aan de Moezel. maar tot op heden heb ik dat nog niet afgemaakt. Misschien komt het er binnenkort van.

De komende dagen zal ik wel weer druk zijn met het opnieuw installeren van een andere computer want deze houdt er tegenwoordig aardige kuren op na. Ik zal blij zijn als ik weer 'normaal' met compie om kan gaan.

Nu ik wat minder blog zou het misschien net zo handig zijn om één blogje voor alles te gebruiken. Maar ja, ik heb ze nu eenmaal dus blijf ik ze voorlopig maar alle drie gebruiken. Dat is zo gegroeid na de catastrofe met weblog.


4 opmerkingen:

 1. Dan ga ik je bezoeken op je andere blogs ;-)
  Groeten van Geri

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Drie blogbordjes omhoog houden is ook een hele klus. En niets moet...succes met je nieuwe computer. Ik volg je wel elders. Oh ja, mooie muziek.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een blog is wel zo handig. Het geeft ons de gelegenheid meer van je te zien. Er zijn simpelweg te veel blogs om er per persoon telkens meerdere te bekijken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eigenlijk ben ik het helemaal met je eens Plato. Ik ga me er nog eens over buigen en het misschien toch op een andere manier beheren.

   Verwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...