woensdag 6 februari 2013

Verbeterd

Het vorige berichtje had ik teruggezet naar concept. Maar ik heb het weer herplaatst.

Ik heb het de laatste tijd nogal druk met van alles en nog wat en had me te weinig tijd gegund om er rustig over na te denken. Ik geloof dat ik nu iets duidelijker mijn ideeën verwoord heb.
Ik ben me bewust dat ik ook maar weinig tijd heb kunnen besteden aan het bezoeken van andere logjes. Maar ik haal de scha wel weer in alhoewel, ik vraag me af of dat mogelijk is wanneer de tijd gewoon doorgaat en  geen rekening houdt met scha. :-)


Afgelopen woensdag was er weer aardig wat sneeuw gevallen en het was geen losse rulle sneeuw, maar het verijsde onder je voetstap. Er ontstonden ijzige sporen in de sneeuw en het was niet handig om te fietsen. Voor velen was er door die omstandigheden geen doorkomen aan. Zo ook mijn kleinzoon. Normaal komt hij 's ochtends vanuit Markelo hierheen om met de fiets verder naar school te gaan. Het was wel niet de bedoeling, maar hij was aangenaam gezelschap wegens dit incidentje.
Zouden we volgende week nog eens een pak wit te zien krijgen?3 opmerkingen:

  1. Haha...In die gevallen kies ik er soms voor ze gewoon te laten staan en ze ter plekke te veranderen, maar ja ik ben een stront-eigenwijze vent. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Reacties
    1. Nee hoor Novelle. Ik heb nog geen tijd om het zelf te herlezen. Maar ik vond het niet duidelijk genoeg en omdat ik op dit moment zo weinig tijd heb, heb ik het maar even weggehaald.

      Verwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...