donderdag 12 juli 2012

Verslaving ?


Ik kan dan wel denken hier digitale vakantiedagen in te plannen maar daar komt in de praktijk weinig van terecht. Intussen ben ik met de lay out bezig  geweest van verschillende prospectussen, programma boekjes en brochures voor de Theosofische vereniging, daarvoor moet ik nog naar de copyshop en verder het bijwerken en opnieuw vorm geven aan het web, maar dat is nog niet helemaal klaar. En ik moet nog voor augustus het foto achief van Jewel Heart in orde zien te krijgen en daarvoor geldt: de laatste loodjes wegen het zwaarst.

Verder nog bijna dagelijks bij mijn schoonouders geweest want er moet nog zo een en ander gebeuren, de naweeën van de verhuizing. Het valt niet mee als je 83 en 88 bent om dan zo'n grote overschakeling te moeten doen. Nu ga ik er weer zo heen, want het laminaat in de gang is net berg en dal, je breekt er je nek over ik hoop dat het vandaag wordt verholpen.

Soms heb ik even het gevoel ik stop ermee, met mijn log, want dan heb ik helemaal nergens zin meer in.
 Maar een middagje bankhangen en een nachtje goed slapen doet wonderen. Ik zit toch veel te graag achter dat beeldscherm om ermee te 'kunnen' stoppen.

Verslaafd??
Ach valt wel mee.

Dat zeggen ze allemaal. ghaghagha.

Deze heel oude aquarel deformeerde ik
tot deze ontwerpjes.

8 opmerkingen:

 1. Daar ben je alweer! dat af en toe willen stoppen en dat zelfs doen...en dan opeens weer enthousiast bezig met waar je net afscheid van nam, is mij bekend! Het gaat op en neer met de inspiratie! maar heeft ook met de reacties die je ontvangt te maken ( bij mij). Soms loop ik over van t één of ander en zoek dan het blog als communicator. Natuurlijkweg...maar toch ook wel verslaafd eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tja Elly, zodra ik denk geen blog-inspiratie meer te hebben en een pauze aankondig, word ik actiever dan ooit en stroom ik vol met ideeën...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O wat heerlijk dat jullie het ook herkennen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ahhh nee, stoppen zou ik niet doen elly,
  gewoon af en toe een pas op de plaats,
  veel te mooi om te stoppen:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij stoppen met je blog? Nee natuurlijk! Veel te interessant en aangenaam. Als je die neiging nog eens hebt komen we denk ik met Z'N ALLEN naar je toe om je over te halen weer te beginnen. Maar gelukkig vind je het zelf ook te leuk en goed om te blijven. Dan maar zoals Klaproos zegt: even pauze houden. Je hebt altijd zoveel goeds te vertellen en in de pauzedagen dan maar een kladje bij de hand om de onderwerpen in de drukte niet te vergeten.
  Mooie deformaties trouwens.
  Lieve groet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nee hoor, niet stoppen. Ik zou het teveel missen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. stoppen? ach Ellie ik zou je wel missen hoor.
  Ik lees nu af en toe en schrijven doe ik later wel eens weer als ik weer inspiratie heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Niet stoppen hoor.

  En verslaafd. Ik denk het niet. Als je op vakantie bent en je mist het eigenlijk niet, dan valt het allemaal nog wel mee.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...