dinsdag 27 november 2012

Noodvaart

Met een noodvaart heb ik gisteren de verfkwast over dat akelig witte doek gehaald dat me nu al een paar dagen vanaf de ezel aanstaart. Ik had te weinig tijd er meer kleur van te maken en ook vandaag zal me dat niet lukken. Een rood accent lijkt me wel wat .


Er staat weer een heel programma te wachten. Het is weer Vreedenhoff tijd en ik heb iets voorbereid waarvan ik hoop dat het aanslaat. Ik ben in de Wikipedia gedoken onder de noemer Heraclitus en Panta Rhei. Nou dit zal vast weer een aardige ochtend worden. Een kopje koffie met een koekje krijgen we erbij zolang de crisis het toelaat, neem ik aan.
Vorige keer waren er veel afwezigen en zat ik alleen met Marijke, ik hoop dat er nu weer wat meer deelnemers zijn.
Daarna snel naar schoonmama voor de wekelijkse boodschappen. Pa is zwaar ziek en heeft niet zoveel tijd meer voor de boeg. Ik hoop dat ik hem niet al te slecht aantref maar...Gelukkig wonen ze heel dichtbij.
En dan komt Niels (14) alweer uit school. Hij blijft deze nacht hier extra slapen, normaal  is hij er alleen van donderdag op vrijdag en dat betekent ook weer volop  'afleiding'.  Ach die dagen van mij lopen altijd wel weer vol.
Ik hoef me niet te vervelen.

Ja rood ...of....

6 opmerkingen:

 1. Tja hoe je begint met schilderen welke kleur tja en hoe je je dag begint is helemaal aan jezelf natuurlijk.Ik zou zeggen begin er gewoon een beetje met een vleugje vreugde dan komt het vast tot een mooi schilderij en een mooi dagje.Enne ik wens je vooral een fijne dag toe.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. vleugje vreugde Novelle?
   Ja dan toch meer wit en rood erbij :-)) En ook voor jou hoor.

   Verwijderen
 2. Vleugje rood, maar ik zou er even mee wachten. Rustig bekijken en dat lukt vast niet vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Druk? Nou als je Heraklitus hebt, heb je gelijk Panta Rhei, dat scheelt. Kun je dat ding op heuphoogte misschien omtoveren tot een lachend speenvarkentje met zo'n appeltje in zijn bek? Gewoon voor de grap. En dan schrijf je er onder: Plato Rhei.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zie het voor me Plato. Dit wordt beslist HET schilderij hahaha.

   Verwijderen
 4. Elly,jou kleur was blauw weer een dsg voorbij
  misschien een vleugje rood en komt er morgen nog een kleurtje bij.
  Groetjes Christiene.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...