zaterdag 13 oktober 2012

Overweldigend goed

Zeven jaar geleden was het schitterend weer. We verhuisden en kwamen hier te wonen. Plotseling viel er een regenbui. Ik stond op de balkon en onder de bomen van het park ontstond heel laag bij de grond een prachtige regenboog.
Ik voelde het als een teken en was onder de indruk.

Nu zeven jaar later zijn er veel regenbuien en kijk ik uit het raam, geen regenbogen maar wel glimmende bladeren aan de verkleurende beukenboom. Diep van binnen voelt het nog steeds  overweldigend goed. Dan spelen lichamelijke ongemakken nauwelijks een rol.


7 opmerkingen:

 1. Schitterende foto! Die regendruppels lijken te vallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. t had geschilderd kunnen zijn. toch ben ik er als foto minder weg van dan van andere foto's van jou( omdat smaken verschillen) 7 jaar terug, fotograveerde je toen ook ?( die regenboog bv?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ongeveer in 1985 gaan fotograferen.(analoog) Ik leerde Fer daardoor in 1989 kennen. In 2002 kreeg ik mijn eerste digitaaltje vreselijk duur en meteen kapot. Die regenboog heb ik niet gefotografeerd maar wel een roofvogel die bijna vlak voor ons raam op een tak neerstreek. Nooit meer teruggezien dus. Teveel geschoond in het park...?? Ik zal hem eens opzoeken.
   Deze foto is een toevalstreffer. Die twee kwamen er plotseling achterlangs en ik ben nogal van het directe reageren . Heeft zijn voor en tegen.;-)

   Verwijderen
 3. altijd direct reageren. zo liep ik door rotterdam "domweg" voor me uit te knippen tijdens het lopen door de drukke stad. ik wilde maar dat ik mijn foto's/ dia's eens kan ( leren) inscannen die ik vroeger maakte.dag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb je wel de apparaten (scanner en/met gewone diascanner)daarvoor?

   Verwijderen
 4. heerlijk als je zo lekker woont op je eigen plekje:-)

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...