vrijdag 28 september 2012

Meissen van boven

Als je een ander standpunt inneemt zie je andere dingen.
Is er een wijdere horizon, beter overzicht
en kun je zien dat er bruggen zijn die andere mogelijkheden geven.
5 opmerkingen:

  1. Mooi hoor! Ook heel waar dat waarnemen vanuit verschillend perspectief een ander resultaat geeft! Alleen dat in rust alles beter is betwijfel ik. Rust is dood. Leven is beweging. Stilstaand water gaat stinken!
    Poot! Jip

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Rust in je geest is niet dood Jippie! Het is vol van leven en altijd in beweging met mij in het midden, alles ziend alles ervarend en niet te vergeten er voluit mee leven terwijl ik toch in rust in het midden blijf. Jij als hond :-) bent daar onbewust van doordrongen. Wij mensen hebben die mogelijkheid nog niet altijd zo door maar kunnen ons dat wel bewust maken, wat voor jou weer moeilijker zal zijn. Vaak weten we (net als jij) niet eens hoe het functioneert. Maar het kan door te leren zien dat je dingen ERVAART (blij, boos, geluk,ongeluk etc.) maar dan ook te weten dat je die dingen NIET BENT. Een hele tour om dat dagelijks duidelijk te krijgen. Maar als het duidelijk is en je kunt het leven,gaan er andere nieuwe deuren open.

    Voor mij een mooi item om een nieuw blogje van te maken. Dank voor je reactie Jip.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. In Meissen stond ik op hetzelfde punt en maakte nagenoeg dezelfde foto. Het valt me wel vaker op dat jij en ik wat betreft fotograferen naar dezelfde dingen kijken en afdrukken.
    Nu ook weer de deuren en de attributen daar omheen. Leuk hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja Ferrara, grappig hè. Fijn dat je er weer bent.

      Verwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...