zondag 2 september 2012

Geloof het maar niet

Van ff zitten is de afgelopen week weinig terecht gekomen.
We hebben alle dagen lopen sjouwen in Dresden, Leipzig, Weimar en Meissen. Een heerlijk vakantie weekje. Zoveel gezien, zoveel gefotografeerd. (meer dan 1200 en Fer ook evenveel) die we nu gaan uitzoeken en ordenen.
Vanaf het moment dat ik in de bus stap, heb ik vakantie en kijk om me heen met vierkante ogen. Wat is de wereld ontzettend mooi en wat is het ook weer heerlijk om thuis te komen in ons eigen doen en laten.
De fotootjes zullen langzamerhand wel hier en daar verschijnen. Ook op mijn fotoblog heb ik voldoende ruimte om ze te plaatsen, wat ik dan ook regelmatig zal doen.

Zoals ik al zei: Zo gauw ik in de bus ben gestapt zit ik met vierkante ogen, die af en toe langwerpig worden, rond te kijken.6 opmerkingen:

 1. k heb je echt gemist.

  jouw fotoos worden dan een beetje mijn reisje, bovenstaand panorama belooft dat!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Reflexxus. Ik hoop dat ze af en toe de moeite waard zijn.

   Verwijderen
 2. ja die panoramafoto met de rollen hooi? is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat belooft wat voor de volgende blogjes. Zoveel foto's. Nou, nou. Zijn jullie nog in het Karl May museum geweest? Dat was altijd een van mijn wensen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee Plato, niet in het museum, dat heb ik ook niet gezien, maar de gids in Weimar liet ons wel het huis van een (zijn)vriendin zien die de illustraties voor zijn boeken maakte.

   Verwijderen
  2. Wauw, wat een prachtige foto, Elly! Echt genieten.

   Verwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...