maandag 6 augustus 2012

Hoezo vakantie?


Ik dacht heerlijk, even helemaal niets geen bijzonders, geen verenigingen geen cursussen, geen groepen. Alles even op een laag pitje.
Ja ja dat had je gdacht, de vakantie vordert al aardig en ik heb het nog nooit zo druk gehad. Ik val van het een in het ander. Verhuizing, logeerpartij. Affiches maken,  Tweede hands boeken organiseren voor de boekenmarkt in Huissen. Avonden fotoshoppen voor de aanvraag bij de gemeente want we willen balkonbeglazing en er moet een foto komen van iets dat er nog niet is. Het moet niet gekker worden in Nederland. Lampen kopen met schoonmama en afspraken waar ik nooit aan toekom nu toch eens een keertje ... maar zelfs daar kom ik niet aan toe.
Dus lieve mensen zelfs van bloggen komt weinig.. Ik heb tussen de regels door toch  wel heerlijk gefotografeerd  maar de drukte bezorgd me af en toe wel PDS krampen. Tja, dat moet je er dan maar voor over hebben als je actief mee wilt blijven doen.
Als troost plaats ik maar een fotootje zoals gewoonlijk en ja, die nieuwe camera is een verrukking. Het leven zit toch vol wisselvalligheden en verrassingen. Heerlijk toch.
3 opmerkingen:

 1. hallo Elly
  Hopelijk komt de PDS snel weer tot rust.Je bent echt een druk baasje als ik alles zo lees.(glimlach)doe alles 1 voor 1 dan heb je toch vakantie hihihihi
  blaffende groetjes van mij want ik herstel net weer van een griepje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O Novelle wat vervelend. Wordt gauw weer beter hè!
  Leuk dat je dat zegt:doe alles één voor één. Dat is iets wat ik mezelf ook voortdurend vertel. Dat werkt het beste en het lukt me redelijk. Een mens is net zo druk als hij zich maakt hè, want je kunt nooit meer dan één ding tegelijk doen. Gelukkig zit er bij mij niet meer de druk van moeten in de maatschappij met een werkgever en dreigend ontslag achter. Dat scheelt een slok op een borrel als je bejaard wordt hahahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog even dit....aandacht is een kostbaar geschenk......dank je wel voor de aandacht die je me schonk.Toppie!

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...