donderdag 17 mei 2012

Foto's op wordpress

Ik heb zin om weer eens wat meer aandacht aan mijn fotowerk te besteden. Het weer nodigt uit om naar buiten te gaan en als je mee wilt kijken ben je hartelijk welkom op
http://ellyvandoorn.wordpress.com/


6 opmerkingen:

 1. Een erg saaie reactie van mijn kant; de foto's tot waar ik ze gezien heb, vind ik eigenlijk allemaal prachtig. Sommige zéér prachtig.
  Saai hè?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een mooie kopfoto ook elly,
  die zie ik al graag:-)
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. VAN KOP TOT STAART DE MOEITE VAN HET BEKIJKEN WAARD.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ja lieve kopfoto zelfs Elly!
  uit het verleden van begin maart vlieg ik ook maar even in het heden bij je langs.
  veel liefs en geniet maar van het buiten zijn.

  oja, nog dit: ik begrijp niet wat Platoonline bedoelt met het NIET kunnen begrijpen van de bedoeling van fysieke pijn. De pijn van M. was elke seconde ónvoorstelbaar óndraaglijk en dat is nog super-zacht uitgedrukt. Maar ook ík snap het nut er niet van. Wél dat het je toevallig zomaar kan overkomen en dat je dan misschien nog wel 'de pech' hebt daar jarenlang mee te moeten leven...gewoon omdat je toevallig niet dood gaat...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Iedereen heeft altijd een eigen interpretatie van de omstandigheden waarmee we moeten leven.
   Plato en ik zitten met veel interpretaties niet op dezelfde lijn. Ik herinner me dat ik (geloof ik)in die reactie daar niet op heb gereageerd. Zulke discussies of dialogen zijn altijd moeilijk in het korte bestek van een blog te voeren.

   Ik denk dat er helemaal geen bedoeling is voor pijn en lijden. Het IS er gewoon. En als het er is, misschien of hopelijk, kun je er dan iets van leren. Dat is een heel ander uitgangspunt dan denken dat er een bedoeling voor zou zijn. Dan leg je het hele probleem buiten jezelf. En dat is iets wat ik ten alle tijde NIET wil doen.

   Fijn dat je weer aanspreekbaar bent Marieke.

   Verwijderen
  2. Nu ik het teruglees is het niet Plato die dat zegt maar citeert hij Marius. Dat maakt het een beetje anders en dan kopt mijn reactie niet meer.
   Sorry Plato.
   Ik laat mijn reactie staan voor de duidelijkheid.

   Verwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...