donderdag 22 maart 2012

Even eruit.

Een vrije dag en mooi weer. Daar moesten we even gebruik van maken.
Een tijdje geleden waren we in het Gemeente Museum van Den Haag. Toen we met het trammetje door de stad reden kwamen we tot de ontdekking dat we er nog nooit rond hadden gekeken. De weersvooruitzichten waren perfekt maar mijn pijnlijk verkrampte chronische darm speelde behoorlijk op. We besloten toch te gaan en ons deze dag niet door de neus te laten boren en dat was goed. We wandelden van Binnenhof naar Buitenhof en van Paleis naar de Paleistuinen en hebbben genoten al was het een aanslag op mijn uithoudingsvermogen.  Met mijn neus op de schoenen kwam ik 's avonds thuis maar dat versterkt de conditie heb ik bedacht. ;-)  Een nachtje slapen en vandaag schijnt de zon weer.


kinderen spelen in de paleistuin.


3 opmerkingen:

 1. wat hebben we toch veel van elkaar veschillende steden in ons land. ook qua sfeer. en den Haag! ( heb ik nog nooit goed onderzocht). Wel met lijn 9 door den Haag naar Scheveningen, dat doe ik graag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Genieten in de residentie van Nederland.

  Vandaag zal mijn tocht naar IJmuiden zijn starend over het brede strand naar de vloedlijn en de zon glimlachtend verwelkomen.

  *

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Met de neus op je schoenen hahahaha ik zie je al gaan Elly en ik had dinsdag dezelfde gedachte als jij( dat het goed voor mijn conditie was).Dit dacht ik na een fietstocht van een half uur zwaar tegen de wind in.Hijgend kwam ik aan voor een verplichte deelname aan een vergadering van de thuiszorgservice.Wel betaald maar zo`n onzinnig iets brrr een mailtje was ook goed geweest.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...