dinsdag 27 december 2011

Omgevlogen

Het is nog erg donker en ik heb zo vast geslapen. Wakker worden, daar heb ik altijd moeite mee. Natuurlijk lig ik ook wel eens wakker en soms val ik dan vlak voor de wekker afloopt weer in slaap, dat is dan helemaal pech hebben, want dan ben ik verschrikkelijk gammel. Wakker liggen is iets van de laatste tijd. Daar heb ik nooit eerder mee te maken gehad, maar nu zo af en toe is het raak. Dan ben ik waarschijnlijk te druk geweest voor ik in slaap val en heb nog teveel in mijn hoofd om te gaan doen de volgende dag.
Nu heb ik gepland om aan de lay out van het Magazine verder te werken, dat wordt hoog tijd maar het heeft me toch niet uit mijn slaap kunnen houden.. Nu de kerst en Nieuwjaar precies in deze periode vallen kost het me wat meer tijd. In januari moet het uitkomen.
Achter mijn computer kijk ik uit het raam en zie verderop de ramen van de buren verlicht met een vallende kerstster. De huizen kan ik nog niet zien alleen wat kleine lichtpuntjes. De tijd snelt net zo vlug voorbij als een ster die valt. Als je achterom kijkt is het verdwenen. Een relatief begrip, tijd. Als het moeilijk is duurt de tijd lang en als het leuk is, gaat het snel voorbij. Deze dagen zijn omgevlogen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...