zondag 25 december 2011

Nu heb ik nog een weblog gemaakt, maar wat een onzin want in mijn Magazijn passen de tekstjes die ik op Notitie schrijf ook heel goed. Eigenlijk had ik bedacht om daar meer persoonlijke dingen te schrijven, maar aangezien ik persoonlijk niet zoveel geheimen hoef te hebben en wat ik niet wil, toch niet opschrijf is het eigenlijk een heen en weer schrijven van het ene blog naar het ander.
Wat ik hierboven nu neerzet, lijkt nu meer op een notitie dan het stukje dat ik zojuist op Notitie zette.

Gister bedacht ik ook plotseling toen ik terugreed van een kennis die hulp nodig had, dat ik weer erg veel zin krijg in fotograferen. Daar komt de laatste tijd heel weinig van. Vooral de regen nodigt niet erg uit en het is misschien wel leuk weer een abonnement op de dierentuin te gaan nemen. In Burgers Zoo kun je ook heerlijk binnen in de Dessert of Bussh plaatjes maken.

Zou het er aankomend jaar weer van komen.?

2 opmerkingen:

  1. Ik heb ook lang een abonnement van Burgers Bush gehad, zo leuk. Nu zijn wij ""Vrienden"" van het Openlucht museum.

    Ik gun je heel erg dat je weer aan fotograferen toe komt. Niet alleen omdat je dat leuk vind, maar ook omdat ik de foto's die ik van je gezien heb, prachtig vind.

    Fijne kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar. Groeten van Geri

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is handiger om het aantal blogs te beperken. Want het is voor de lezer onmogelijk alles te behappen. Ik houd het ook bij één, hooguit twee weblogs. Op dit moment dus één en daar zal hoogstens nog een weblog-blog bijkomen.

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...