zaterdag 4 mei 2019

Pech

Dus kwamen we in Thorn aan. Het zonnetje scheen, de temperatuur was goed om lekker in beweging te blijven. Toch eerst even een kopje koffie en een toilet opzoeken. Onder het poortje door voorbij de kerk zijn genoeg horeca gelegenheden. Toilettten beneden in de kelderruimte.
En toen helaas, zag ik de laatste twee treetjes naar beneden niet.



Een pijnlijke ervaring om op de grond te komen voor je je er bewust van bent. Tja dat soort kleinigheden kun je missen als je blikveld door macula niet altijd zuiver is. Daarom loopt Fer mij ook altijd te waarschuwen voor allerlei onregelmatigheden ondewrweg. Zo zie je maar een ongeluk zit in een klein hoekje.
Maar ik merkte al snel dat er niets gebroken was, gelukkig. Wel werd het lopen een voorzichtige en pijnlijke bezigheid. En ben ik maar even op een bankje neergestreken.



Ook op mijn plekje in de zon heb ik nog enkele opnamen kunnen maken.





Later toch ook al weer voorzichtig lopend kwamen er meer mooie plekjes in beeld.






Tijdens het vervolg van de reis kon ik mijn been op de bank leggen want er was gelukkig plaats genoeg in de bus.
Hierna ging het iedere dag een beetje beter en heb ik me gelukkig goed kunnen redden. Twee dagen later kreeg mijn voet een mooi kleurtje als troost.


Vakantie

We zijn een paar dagen op stap geweest en onder het label 'vakantie in Limburg en België'  en onder het bopvenstaande kopje 'reisjes', zal ik regelmatig de fotootjes die ik heb uitgezocht hier plaatsen.

Over de Rijnbrug vertrokken we richting Duitsland passeerden Emmerik en mooie landschappen. Meteen als ik in de bus stap en om mij heen kijk heb ik last van dat heerlijke vakantie gevoel.  Nergens voor hoeven zorgen en alles wordt geregeld,





Dan rijden we  langs Kleef. De kerk en de burcht torenen hoof uit boven het verscholen plaatsje





We rijden allereerst naar Thorn om daar een kopje koffie te drinken en een paar fotootjes te maken in dat witte dorpje.


Maar er staat mij een onaangename verrassing te wachten.
Wordt vervolgd.

Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...