woensdag 8 juni 2022

Onbezorgd en niet zo vermoeiend.

 Er komt weinig van blogjes schrijven. De dagen lijken korter te worden omdat ik langzamer word en 's avonds heb ik geen zin meer achter de computer te kruipen om iets te schrijven. 

Bij de ooarts kreeg ik deze te horen dat de ogen zoals ik al dacht nog meer achteruit waren gegaan  en onbehandelbaar. Doordat hij zag dat ik gevallen was vertelde ik  hem dat ik er over nadacht een rollator te kopen omdat ik zo snel mijn evenwicht kwijt raak en me makkelijk verstap door het slechte zich, Dat raadde hij me zeer aan. Dus ...




Ik heb er een en ben er ontzettend blij mee. We zijn er vanmorgen mee naar Burgers zoo gegaan en niet alleen loop ik probleemlozer  zonde angst voor vallen maar het is ook nog eens handig. Ik kan zomaar voortdurend om mij heen kijken zonder op de weg te letten want ieder hobbeltje merk ik op met mijn gevoel en ik heb een stevighe houvast.Toen we weer thuis kwamen was ik veel minder moe dan anders. Dat scheelt een slok op een borrel. Ik heb er echt plezier mee en stap er vrolijk mee in de rondte. 

Jet pinksterweekend was druk. We zijn zondag en maandag de regen achterna gereden. Zondag moesten we in Den Bosch zijn en daar kwam het de hele dag met bakken uit de lucht maar we hadden een heel gezellige dag. En maandag naar Lelystad en toen waren daar de buien aangeland en moesten we in de stromende regen op de terugweg  naar huis maar ook dat heeft ons niet weerhouden een heel fijn pinksterweekend te hebben. 

Vanmorgen dus verder de rollator uitgeprobeerd in de dierentuin en dat was heel plezierig.  Ik heb weer veel foto's kounnen maken en af en toe er gewoon op mijn gemakkie bij kunnen zitten. Ideaal. 

Het is zo fijn dat er niet alleen dieren in de bush te fotograferen zijn maar ook mooie bloemen en planten want de tuinen rondom zijn mooi aangelegd. 



Maar de dieren zijn ook altijd leuk. Er gebeurd altijd hier of daar wel iets bijzonders. Nu vlogen de vogeljtes, de doodgewone musjes on rond om de oren. \



En de blauwe reiger was weer aan het vissen bij het watervalletje van de ringstaartapen. 


De Iris en de orchis stonden in bloei en je zou het bijna vergeten maar








ook de dieren zijn leuk. Verbaasder heb ik een beer nog niet zien kijken.


En toen het zachtjes begon te regenen haalde ik de regenjas uit de tas want die rolde onbezorgd mee en gingen we naar huis. Lekker lunchen. 


Toch wel weer een voldaan gevoel als er een blogje opstaat. 





Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...