vrijdag 19 augustus 2022

blij blij blij

 Vrijdagmiddag  vier uur. Met een kopje koffie genieten want er is weer een week tevredemheid achter de rug en een weekend voor de deur. Vrijdagmiddag en avond de fijnste tijd van de week altijd weer. 

Ik heb de hele week het gevoel gehad dat het zaterdag was. Vreemd maar ik denk dat het komt omdat de vaste afspraken in deze vakantie maand  niet aan de orde zijn en wanneer we deze week op stap gingen om te  fotograferen




 bijvoorbeeld dan overviel me steeds weer dat weekend gevoel. Dat had ik ook heel sterk toen mijn lief net gepensioneertd was en we dagelijks konden doen wat we wilden.  En zo is het nu al zeven jaar lang. Alhoewel er natuurlijk successievelijk weer vrijwillige verplichtingen ingeslopen zijn. Zo gaat dat. 

Deze week zijn we een beetje aan het opruimen geweest. Er gaan onder andere boeken weg en dat is heel wat. Vroeger zou ik er niet over gedacht hebben boeken op te ruimen. Die bewaarde ik als goud. Maar nu ik alleen nog maar Ebooks lees is het een mooie gelegenheid om duidelijk te krijgen aan welke noeken ik werkelijk niets meer heb,. Veel heb ik weg kunnen geven aan lieve bekenden met dezelfde interesse zoals veel Boeddhistische boeken en literaire boeken aan schoondochter en dan blijft er nog een boekenkast vol over die nu ook weer nagekeken is en nog ben ik niet klaar. Binnenkort gaat  een hele stapel naar Switch. 

Maar waar ik heel blij mee ben is de herinrichting van mijn papierwerk. Ik heb nu al mij schilderwerk aardig methodisch opgeruimd en we zijn zojuist teruggekomen van de Ikea om een extra schap te kopen zodat het ordelijk kan komen te liggen en ik niet alles meer door elkaar heb. Ik had het al gesorteerd en nu hoefde ik het alleen nog op een extra plank verder uit te zoeken. Blij blij blij.

Hier ligt nu veel werk van 70 x 50 gesorteerd 



Om nog maar te zwijgen over de kastjes vol met papierwerk op A3 formaat en de kelder die vol staat met werk op canvas doek en panelen. Die arme kinderen krijgen heel wat op te ruimen als ik er niet meer ben. 😍😂 

 Laat het weekend nu maar beginnen. Ik heb een hele plank vol met oud werk waar ik nog wat mee doen wil en dat vind ik heerlijk. Soms blijft er niets meer over van hetgeen eronder zat zoals bij deze waar ik ook zilverpapier in plakte en verwerkte.



,Fijn weekend.



Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...