maandag 10 mei 2021

Hoera

 Toch nog één vliegend object gevonden die er redelijk mee door kan. Maar als ik goed kijk.... Scherp is anders😜 

Een nijlgans in volle actie.


Ik ga weer verder met uitzoeken. Een intensief werkje maar erg fijn om te doen.


Is deze toch iets beter 




Duikende meeuw

 Vanmorgen zijn we weer een ommetje in Sonsbeek wezen doen en ik zal maar niet zeggen hoeveel fotootjes ik geschoten heb die allemaal in de prullebak terecht zijn gekomen.  

Er was een grote meeuw aan het rondvliegen en het is dan gewoon een uitdaging om hem vliegend in beeld te krijgen. Nu is dat met mijn slechte ogen natuurlijk extra moeilijk en dat is een mooi excuus voor het feit dat ik er niets van gemaakt heb.

 Is dat belangrijk? Natuurlijk niet happiness is the way zullen we maar zeggen., Maar een beetje resultaat werkt altijd wel bemoedigend. Gelukkig heb ik ook nog andere opnamen gemaakt en sommigen dragen een heel verhaal in zich. Zo leuk als ik dat dan op de computer terugkijk. Die komen dus ook nog wel aan bod. Maar eerst een paar mislukkelingen. Want die meeuw maakte zo af en toe een flinke duik naar een visje  en die mislukking die toch wel geinig is wil ik jullie niet onthouden. 









Er valt nog heel wat te leren maar ik heb vanmorgen weer genoten. Ook zo heerlijk dat het nog niet zo zomers heet is want dat is veel vermoeiender. Zo heeft ieder voordeel zijn nadeel en omgekeerd 😉


Toch deze er nog maar even bijzetten. Omdat die niet mislukt is 🤣




Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...