donderdag 20 mei 2021

Meerkoeten. Niets nieuws onder de zon

 Als ik zo even door mijn blogjes scrol, kom ik tot de ontdekking dat ik veel meer foptootjes op Facebook  en tegenwoordig ook meer op instagram plaats dan hier. Ik heb bijvoorbeeld een hele serie meerkoeten op FB geplaatst en daar vind ik hier nauwelijks iets van terug. 

Misschien komt het omdat simpel fotootjes opladen daar toch iets eenvoudiger gaat. Blogjes zijn toch iets meer in mijn idee om er ook wat bij te schrijven. Vandaar dat ik ook een WP fotoblog had. 

Misschien dat ik in het vervolg toch eens op een iets andere manier hier met mijn foto's om wil gaan en ze gewoon plaats ook zonder veel woorden. 

Zo bijvoorbeeld 😂


Nou ja, daar was ik natuurlijk ook al mee begonnen met die serie van de overstekende zwaantjes dus eigen lijk niets nieuws onder de zon. 

😊


















Helemaal groen

We zitten weer rondom in het groen.





De eerste irissen en vrijwilligerswerk

 Er komt altijd wel weer iets anders tevoorschijn. 

Zo ben ik gestopt met bepaalde vrijwilligerstaken en iedere keer komen er weer nieuwe dingen om de hoek kijken. Nu kwam er weer een vraagje van Vreedenhoff of ik niet af en toe een fotootje wilde komen maken om bij de artikeltjes in het nieuwsblad te plaatsen. 

Dat vind ik natuurlijk wel weer leuk en ben nu twee keer even langs geweest. Hopelijk naar tevredenheid. En volgende week is er ook weer een zoom sessie met mensen die voor het Old school project verhalen vertellen op de vraagstellingen van leerlingen uit het middelbaar onderwijs en daar werd ik ook weer voor uitgenodigd omdat ik daar toch ook nog steeds af en toe aan mee werk. 

Dat zijn allemaal wel leuke dingen. Ze zijn niet zo verplichtend en structureel maar iedere keer word ik ergens voor gevraagd. Leuk dat ze me weten te vinden. 

Intussen heb ik ook twee gastlessen gegeven voor een groep op de Hogeschool Arnhem (HAN) en dat was ook heel leuk om te doen. Er kwamen verschillende interessante  vragen van de leerlingen. Ik heb ervan genoten.

Ik heb nooit erg veel bijpassende fotootjes bij mijn persoonlijke verhalen maar mijn persoonlijk doen en laten is ook schilderen en fotograferen en daarvan heb ik genoeg in voorraad. 

Ik las dat de eerste irissen ook weer in bloei staan. Ik kwam ze nog niet tegen maar heb ze wel in mijn archief. 





Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...