maandag 28 juni 2021

Symbolische waarden

 Het lijkt wel of ik met de grote schoonmaak bezig ben en het voorjaar is toch al zo goed als voorbij. Gelukkig word ik daar lijfelijk niet moe van want om. wat mensen 'lekker moe" noemen, te worden nou daar ben ik geen held in.

Mijn hele leven al niet geweest. Mijn conditie is dan ook nooit erg hoog. Een voordeel is dat ik er geen gewicht af hoef te gymmen want dik worden doe ik niet van het harde werken 🤣dat ik doe met allerlei andere zaken dan sport.  Natuurlijk let ik wel op wat ik eet en de suikers heb ik afgeschaft. Dat scheelt een slok op een borrel. Daar alleen al viel ik 5 kg door af en heb er nog 61,5 over.


Die schoonmaak heb ik op de computer gedaan. En zo langzamerhand krijg ik steeds meer grip op zaken die ik erop heb staan en op wat in de cloud hangt. Ik heb geen zin om door het lastig achterhalen van hoe het functioneert om de tuin te worden geleid door google foto's.

En dan kan er hopelijk uit de chaos van de modder weer een prachtige bloem verschijnen.



Na het harde werk is het goed stoeien met de fotootjes 

Wisten jullie trouwens dat de oosterse groet en dankbetuiging 🙏🙏 De lotusknop voorstelt. Er hoort dus ook een ruimte tussen de handen te ontstaan bij het tegenelkaar plaatsen. Het is een zogeheten handmudra.  Een prachtig symbolisch gebaar naar de ander. Et kunnen heel veel waarden aan ontleend worden. Om die te ontdekken moet je er verder induiken.

Linksboven op de foto zie je twee naar boven komende knoppen


 

Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...