zondag 2 mei 2021

Klifi van Adriaan

 Ik las het boek Klifi van Adriaan van Dis en was erg onder de indruk. Nu las ik de prachtige recensie die Hella schreef in haar blog en ben weer geraakt en onder de indruk. 

Hier kun je het lezen zeer de moeite waard. 

Een klein citaat van wat zij erover schreef 

Ik heb heel wat zinnen onderstreept.
- "Hoe handhaaft een schrijver zich in deze tijd? Door ondergronds te gaan." Dat was precies wat ik in mijn dagboek schreef, toen ik ontdekte hoe narcisme werkt en hoe ik toch mezelf was gebleven. En nu me de schellen van de ogen zijn gevallen mbt Rutte en De Jonge, snap ik steeds beter hoe dat in een maatschappij werkt. Je hoeft geen clown te zijn als Trump, Glorixpipo of Ezelman, ook fatsoenlijke mijnheren helpen mee het volk rijp te maken voor blindelingse volgzaamheid.


Lees haar hele recensie onder de link

https://heldenreis.nl/2021/05/klifi-adriaan-van-dis#comment-29520


Ja en verder kun je soms maar beter aan de oppervlakte blijven ...maar ja dat wil ik ook niet...en heb zoveel respect voor degene die zich erover uitspreken terwijl ik extreme  uitwassen  niet kan en wil onderschrijven en mijn eigen koers blijf bepalen in de hoop niemand schade te berokkenen.  Lees het boek zou ik zeggen want ook de hoofddrolspeler deed dat en...

Het zijn rare tijden de extremiteiten reizen de pan uit. Een middenweg schijnt in deze maatschappij niet meer mogelijk te zijn. 

Maar goed. Vanmorgen hebben we even een ritje gemaakt naar Zevenaar en het zonnetje scheen door een prachtig bewolkte hemel. De moeite waard om wat fotootjes te schieten onderweg en. Wat is Nedeland toch een prachtig land. 









Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...