vrijdag 18 februari 2022

Interview onder de klimwand.

 Ik werk mee aan een project van Tino MDT Een project waar jonge mensen contacten leggen met ouderen en op die manier een wisselwerking tot stand brengen. MFT staat voor Maatschappelijke Dienst Tijd. Er wordt samengewerkt met verschillende soorten onderwijs en hogescholen. 

Op de website staan  filmpjes en informatie over de dingen die georganiseerd en gedaan worden en het is leuk om eraan mee te werken. Zo werd ik ook gevraagd om mee te werken aan een interview voor een promotie filmpje en daarvoor ging ik gister morgen naar de klimhal.


Daar worden ook andere activiteiten georganiseerd door een van de medewerkes van het project, Florien die haar strepen in de klimsport heeft benadrukt met kampioenschappen en haar kennis nu inzet om aan jongeren, aan de hand van haar know how, ook maatschappelijke samenwerkingsverbanden zichtbaar maakt. 

Maar goed ik was nooit eerder in die hal geweest en werd geïmponeerd door de enorme hoogte en overhangende hoogten 




En daar was ook Maya. Zij is een van de oprichters van het eerste moment. Een leuk weerzien. Ik kende haar al vanaf de start toen het allemaal nog functioneerde onder de naam Old school. We hadden elkaar al een tijdje niet gezien. Een leuk en spontaan weerzien. Zij zou de vragen stellen. 



Alles bij elkaar was het een hele belevenis en erg leuk om te doen. Nu moet er natuurlijk enorm veel geknipt en geplakt worden aan alle opnamen die gemaakt zijn. Maar ter zijner tijd zal het geheel wel op de site komen te staan. Ik ben er heel benieuwd naar. 



Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...