dinsdag 22 maart 2022

Dagelijkse dingen en vrede op aarde

 Ik ben eens even in mijn kledingkast gedoken. Twee jaar lang Corona maakte dat ik weinig van kleding wisselde. Vroeger zocht ik dagelijks iets anders uit en de kasten zijn goed gevuld. Zonder iets nieuws te kopen kan ik me wel redden tot mijn dood. Maar doordat ik de deur bijna niet uit kwam hield ik het makkelijk. Allemaal dingen waarmee ik goed uit de voeten kon in huis en niet iedere dag iets anders . 

Maar nu breekt het zonnetje door. De lente is in het land en de contacten zijn niet meer uitsluitend op zoom. Toch maar eens even in de kast duiken. Zo leuk. O ja, dat is er ook nog en dit kan ik goed combineren met dat. 

Ik heb daar altijd veel plezier in gehad ook omdat ik vroeger zelf alles maakte maar dat gaat niet meer en er zijn andere dingen voor in de plaats gekomen zoals dat met heel veel gaat die  veranderen. 

Straks ga ik weer naar het Multi functioneel Centrum waar onze ouderen zoom groep bij elkaar komt.  Hoofdzakelijk een stuk of wat 'diehards' die nog steeds proberen vanaf  voor de zoomtijd de boel bij elkaar te houden met kunst en culturele gesprekjes en met bezoekjes aan tentoonstellingen voor zover dat de afgelopen periode nog mogelijk was. Er is nu een nieuwe cultuurscout in Presikhaaf gekomen die ons ook met jongeren in contact wil brengen en verder nog andere grootse plannen heeft. Ik ben benieuwd hoe het zal verlopen. 

Dus breng mijn lief me zo weg en dan wandel ik lekker terug. 

En verder zijn we weer van plan een abonnement op de dierenrtuin te nemen zodat we er af en toe één of twee uurtjes kunnen rondlopene en fotogrageren. 

En als al die oude consevatief extreme mannen die zo graag beroemd willen worden en hun nationalistische ideen zoals het Russische rijk of welk rijk dan ook willen beschermen en uit willen breiden of zich met allerlei valse idealismen en andere ismes bezig houden, zich nu eens in zouden houden dan zou het geld dat voor al die ellende wordt uitgegeven in het verbeteren van het milieu kunnen worden gepompt. En het zou heel wat mensen voor de dood behoeden. 


Ben ik bnou zo dom.?


Zucht. 

Fijne dag allemaal. 




Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...