zaterdag 20 juni 2020

druppelen

Weer wat verder met de werkzaamheden op het balkon entoen kwam ik plots tot de ontdekking dat er nog een brief in de brievenbus gegooid moest worden. O. K. even naar de brievenbus, nog geen honderd meter verderop.

O O niet normaal toch, hondsmoe kwam ik weer terug. Ik ben blij dat ik graag lees en schrijf want er is verder helemaal niets meer uit mijn vingers gekomen.

Ik kreeg bericht van Vreedenhoff dat ze binnenkort weer op een laag pitje met vrijwilligers aan de gang willen voor de activiteiten. Ik heb er al eerder zelf over nagedacht. Wat wil ik er nog mee en wat niet. Ach een middagje klassieke muziek cd tjes draaien vind ik wel leuk om te doen. Ik moet het maar eens even afwachten want ik heb ook hier en daar al gehoord dat vrijwilligers boven de 70 niet meer kunnen omdat ze zelf in de gevarenzone leven. Nou ja dat komt niet van Vreedenhoff maar uit andere bronnen.  Ik zie wel.

Veel meer heb ik eigenlijk niet te smoezen. Want over spirituele zaken schrijf ik tegenwoordig op mijn andere blogje en dat bevalt me prima.  Ik heb ook nog een blogje waar ik korte tekstjes, voornamelijk herinneringen op post. Misschien moet ik er eens over nadenken om die samen te voegen in dit blog. Want zo vaak schrijf ik daar niet op. Ik zal er eens naar kijken.

Oo ik begin het druppelen van de ogen te vergeten. Komt zeker omdat het goed gaat. Volgende week nog 2 druppels plus die ene. hihihi


Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...