vrijdag 22 juli 2022

Nieuw speeltje

 Langzamerhand is mijn ieuwe tablet ingericht. Er zijn nog enkele dingen die ik na wil kijken want ik wil precies weten waat bestanden en foto's worden opqpgeslagen. Sommige appjes slaan alles standaard op in de interne schijf en dat is niet zo erg want voorlopig heb ik genoeg geheugen maar ik wil ze kunnen verlaatsen naar de micro sd kaart die ik er ingestopt heb, Tja, ik wil overal gewoon grip op hebben. Dat vind ik leuk  om precies te weten hoe het functiomeert.


Het scheelt natuurlijk wel dat ik al enige ervaring had op de vorige tablet want dat werkt uiteindelijk precies het zelfde.  Maar wat is het heerlijk om op dit nieuwe apparaat ook met een toetsenbordje te kunnen werken. 

Ik heb er een hele serie foto's van Noorwegen opgezet en ben die nu aan het bewerken.


En ik heb met painter geschilderd. Dat gaat ook hartstikke leuk.


Maar met hetzelfde progranna is het ook op telefoontje heel leuk om te expirementeren en krabbeltjes te maken. Zo leer ik steeds beter hoe de verschillende tools werken,





Wat zijn die apparaten toch universeel. Je klunt ermee betalen, hobbyen, lezen, communiceren schrijven en nog veel meer. Wie had dat twintig of dertig jaar geleden nou kunnen denken?


Ik vermaak me wel weer/ 

Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...