dinsdag 12 januari 2021

Meerkoetje.

 Ik begin echt weer zin te krijgen in de fotootjes. We zijn zojuist even naar park Sonsbeek gegaan en hebben er een paar opnamen gemaakt. Ik ben al zo lang niet meer de deur uit geweest. Het was net alsof ik na een langdurig ziekbed weer voor het eerst buiten was. Dan lijkt alles weer als nieuw en wat geniet ik daar dan dubbel van. 

Ik dacht dat ik niet zoveel fotootjes had gemaakt in dat uurtje maar het viel toch nog mee en nadat ik ze had bekeken en de slechte had weggegooid, bleven er toch ook nog een paar over. 

Ook ben ik aan het experimenteren geweest om ze wat makkelijker en sneller te verkleinen zodat ik niet binnen de kortste keren een te hoge kwaliteit oplaad en dan geen geheugen meer heb om het blog verder te gebruiken.

Hier alvast de eersten. Ik vond de kleuren wel mooi. Saai zouden mijn kleinkinderen gezegd hebben toen ze een bepaalde leeftijd hadden  toen was alles saai.  Maar ik heb ook nog andere gemaakt hoor want ik denk dat de vogeltjes al behoorlijk aan het voorjaar beginnen te denken zo hier en daar. Ja alles gaat echt gewoon door. 😉








 


Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...