maandag 1 februari 2021

Nog meer gezaag

 Maandagmorgen, een nieuwe week. Wat zou deze week ons weer te brengen hebben? Dat weet je maar nooit. Alles is mogelijk en ik ben niet helderziende dus het blijft spannend. 

Ik hoop dat Fer deze week van zijn rugpijn afkomt want hij loopt te strompelen door het huis en dat is wel even een dingetje. Als hij een tijdje te lang gezeten heeft is het helemaal erg. Zo pijnlijk. 

Vanavond komen er weer nieuwe boodschappen. Zo heerlijk dat ze thuisbezorgd worden nu we liever niet in winkels komen en nu natuurlijk helemaal want ik rijd geen auto meer en dan wordt het met een gehandicapte chauffeur helemaal een dingetje. 

Ik hoop vandaag een beetje aan het schilderen toe te komen. Maandagmorgen is daar een goede dag voor. Nu ik niet meer naar de KWA ga is het fijn om die maandagmorgenregel een beetje vast te houden. De laatste tijd gaat er veel tijd in het schrijven van blogjes op 'mijn eigen wijze' zitten wat ik ook fijn vind om te doen en je kunt je tijd maar een keer uitgeven. Het is maar net welke keuzes je maakt. Het is heerlijk om op die blog dat wat mij ook bezig houdt een beetje structuur te kunnen geven. Dat geeft mijzelf ook zoveel meer duidelijkheid en het blijft en er is nog zoveel meer over te schrijven. Ieder begrip dat ik daar beschrijf daarover zou je weer hele bladzijde apart vol kunnen schrijven. De mogelijkheden zijn eindeloos en houden me bezig.


Ik ben ook weer een beetje aan het pingelen op de gitaar. Dat had een poosje stil gelegen en ik merkte dat mijn vingers minder eelt begonnen te krijgen en dat heb ik wel nodig. want toen ik pas na tientallen jaren weer begon, sjonge jonge dat is pijnijk met die oude vingertopjes. Maar ik heb de vingertjes al weer aardig op orde. Het is zo genieten om mooie klanken uit zo'n apparaat te toveren. Niet dat ik het zo mooi doe hoor het is maar heel basaal wat ik kan maar toch als ik er zelf plezier in heb is het goed genoeg.

O jee ik hoor dat ze weer aan het zagen zijn. Worden er nu nog meer bomen omgezaagd of komen ze de stompjes ophalen die er nog staan. Een nog van verleden jaar en een van afggelopen vrijdag. 

Ik heb even uit het raam gekeken. Ja en er gaat er nog een om achter de grote denneboom waardoor ik het niet echt kan zien. De stompjes van de vorige keer dat is een zielig gezicht. Ik ben benieuwd of ze die nog weg zullen halen.






Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...