vrijdag 16 september 2022

Constante

Het is alweer vrijdag. De eerste week van het nieuwe seizoen 2022-2023 dat ik weer volop met zoomcontacten bezig ben geweest en de verschillende onderwerpen weer vn start zijn gegaan. Toch wel heerlijk om weer in dat ritme te komen alhoewel ik de zomer vakantie ook heerlijk vind. 

Maar voor dit blogje liggen ook nog wat fotootjes die ik maakte in de dierentuin.
Zo lag deze Python vlak voor het raam/ Dat zijn dan zo van die cadeautjes die  af en toe voor een leuk plaatje kunnen zorgen.


En als ik dan wat beter kijk, verbaas ik me over de prachtige kleuren  die te zien zijn. Als ik hem meestal op een afstand in het verblijf zie liggen is het maar een saai beestje tussen al de grijstinten maar op de volgende foto is er wel degelijk meer kleur te zien dan op een afstand\


En deze keer heb ik ook wat fotootjes gemaakt van de ontelbare visjes die in de sloot zwommen om de Rimba. In dat donkere water zijn ze bijna onzichtybaar. Maar mooi zijn ze 



En dan was er nog dat jonge aapje met zijn onschuldig kopje . Hij had een zeer rechter armpje en gebruikte het nauwelijks. Maar hier zie ik toch dat hij het niet alleen maar liet hangen. 


Hij had een leuk speeltje gevonden



De jonge beren worden al erg groot en bijna nog groter dan hun moeder enhet is een grappig gezicht ze als baby s nog bij moeder te zien drinken.  
\



Ja en als je geen jandjes hebt zul je het moeten doen met een veertje op je neus.   Je zou er scheel van gaan kijken. 






En intussen zit ikme een beetje aan  de tekst te ergeren want bij verbeteringen verspringt de lettergrote regelmatig en kan ik het niet goed op een constante grote ingesteld krijgen. Dus weer werk aan de winkel. Misschien als standaard in de instellingen beter instellen en daar ga ik nu naar kijken. 


Fijn weekend.

Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...