donderdag 30 september 2021

Ik was het bijna vergeten.

 Maar ik heb nog veel meer blogs van onze vakanties bijvoorbeeld. Daar gaat niets meer af of bij en af en toe bekijk ik ze.. Maar wat ik zeg, ik was het bijna vergeten en nu ging ik eens even kijken op zo'n oud blog over een vakantie in Italië in 2014. 

https://rondomlagomaggiore.blogspot.com/

Wat is er dan veel veranderd. De fotootjes die ik daarop zette vond ik in die tijd mooi. Niet bijzonder maar een goed verslag van de plekken waar we geweest waren en genoten hadden. Wat is er dan veranderd?

Nou m,ijn ogen zijn slechter geworden en het fotograferen is misschien  mede daardoor ook veranderd. Wat ik toen als goed zag vind ik nu niet goed meer. 

Deze foto heb ik eens even als voorbeeld genomen. ik maakte hem in de tuinen van Taranto.


In de donkere partijen is voor mij geen doortekening meer te zien en de hondjes zijn praktisch onzichtbaar. Ik heb hem er eens even afgeplukt en door een fotobewerkingsprogramma gehaald met dit als resultaat. De kwaliteit van dfe foto wordt er natuurlijk niet beter op want de apperatuur was toen minder geavanceerd en de informatie die er niet is kun je niet uit de lucht plukken ook niet door belichtingen te veranderen. Toch is dit plaatje nu voor mijn ogen veel aantrekkelijker. 



Bekijk het eens van de andere kant

 


Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...