maandag 1 augustus 2022

Maandag wasdag

Ik verbaas me erover hoe het mogelijk is dat iedere dag een ander gevoel of idee met zich meebrengt. Ook al leven we al jaren niet meer in het ritme van de verplichte werkzaamheden,  er blijven toch bepaalde gevoelens hangen. Zo heb ik vrijdags altijd het blije 'nijna weekend' gevoel terwijl we de hele week niet hoeven te werken en naar een baas hoeven te gaan er er is toch naltijd weer een vrij weekend gevoel.  Nu op maandagmorgen is er weer het gevoel dat de werkweek weer  begint. 

Nu is het vakantie en normaal ga ik op maandagmorgen naar het schilder atelier en word dan weer geinspireerd door wat mijn mede schilders allemaal aan enthousiasme inbrengen,  Dat is altijd een mooi begin van de week.  Dus nu is er ook weer dat vakantie gevoel van enkele weken thuis lekker mijn eigen ding doen terwijl  naar de schildergroep gaan ook mijn eigen ding is. 

Ook de zoom cursussen die ik graag doe en waaardoor ik makkelijk contacten met gelijk gestemden kan onderhouden en communiceer,, is dus even verdwenen en dat helpt oppk mee aan dat vakantie gevoel.  Geen 'verplicht leesvoer'  om geinformeerd te zijn over de onderwerpen die worden besproken en dat geeft ook een vrij gevoel terwijl er totaal niet van een verplichting sprake is. Maar het meest vreemde is eigenlijk dat iedere dag onder alle omstandigheden toch altijd het maandag-, dinsdag-, woensdaggevoel enzovoort met zich meebrengt. Nu, vandaag op  maandag is er  dus toch weer het gewone doordeweekse maandag gevoel. Ik zou bijna zeggen: Maandag, wasdag.  En daar heb ik in mijn archief, zeker weten, een gepast fotootje bij. Maar helaas die is niet zomaar voor het grijpenn bij deze blog methode maar nmisschien plaats ik hem later.

Toch gevonden 





We maken er hopelijk een mooie en goede week van 

In het vrije weekend ben ik weer een beetje aan het stoeien geweest op mijn tablet met digitale waterverf,. Spannendn om uit te vinden nhoe de verschillende penselen werken en je ermee kunt spelen.

Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...