zondag 26 januari 2014

Stoppen?

Jaren geleden had ik één blog waar ik alles opzette wat me interesseerde en alles over de dagelijkse dingen. Vol enthousiasme besteedde ik daar dagelijks enige tijd aan. Uiteindelijk gaf WEBLOG de geest en moesten we overstappen.
Ik viel van het één in het ander en nu ben ik bezig op verschillende blogs met verschillende items.
Vind ik dat nou leuker? vraag ik mezelf af.
Nee het verdeelt mijn aandacht en het bloggen vind ik er zodoende niet leuker op geworden. Soms denk ik: ik ben helemaal niet meer gemotiveerd om er ook maar iets op te zetten. Misschien moet ik gewoon stoppen want ook het bezoekjes brengen aan blog vrienden staat op een heel laag pitje. Er zijn intussen zoveel andere dingen die mijn aandacht vragen en waar ik me mee bezig houd. Misschien is het zoals met alles een tijdelijk inzinking en komt het enthousiasme wel weer terug. Zo gaat dat vaak met mijn andere hobby's of werkzaamheden ook.
Ik zal voorlopig gewoon doorgaan, want bij vlagen vind ik schrijven toch erg leuk evenals fotograferen en schilderen.
Misschien moet ik dit log toch meer voor alle activiteiten gaan gebruiken.  Of zal ik er zo langzamerhand maar helemaal mee stoppen want zoveel heb ik niet te melden Uiteindelijk is het alleen maar een uitlaatklep van mijn eigen doen en laten en waarom zou iemand daarin geïnteresseerd zijn vraag ik me vaak af en het is helemaal niet belangrijk dat iemand erin geïnteresseerd is toch?

Allemaal overwegingen waar ik nog geen antwoord op heb voor mijzelf. De tijd zal het leren.

En dan hoort er gewoon weer een plaatje bij hè. Een Punky Leeuw



Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...