maandag 25 januari 2021

Wandelingetje

Zondagavond keek ik naar tegenlicht van de VPRO. Een prachtige docu over de ontwikkelingen van de digitale wereld. Er zijn tegenwoordig al mensen die daar hun religie van maken. Zogenaamde Dataïsten. Tegen het einde van de docu kwamen nog twee of drie wetenschappers aan het woord met een tegengeluid. Voor mij bijzonder interessant en als het me lukt ga ik er op 'Ellyseigenwijze' over schrijven.  Als dit blogje klaar is zal ik me er eens op storten met mijn lekenverstand. Ik zie wel of het lukt er iets over t schrijven op mijn eigen manier.


Vanmorgen weer lekker aan het schilderen geweest met een vriendin. Ik heb me heerlijk uitgeleefd op een 'oudeje'. Er is veel aan veranderd maar toch anders.  En daar is niets mis mee. 


Na de lunch maakten we een klein ommetje door het park. Altijd lekker en zeker als de zon schijnt.

Allereerst viel me een winters afgestorven bladerensruikje op dat mooi uitgelicht werd door de zon en  dat moest even op het telefoontje gezet.

Verder wandelend waren er ook bomen die mooi door de zon werden uitgelicht en we verwonderde ons over sommige bomen, hoe schuin ze gegroeid waren zonder om te vallen.

Wat een enorme kracht kunnen bomen toch uitstralen. De natuur is wonderbaarlijk.





Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...