maandag 6 augustus 2012

Korte krabbels.

Schreef ik in mijn Magazijn. Maar ook daar kom ik niet steeds aan toe.
Zaterdag zijn we even in de dierentuin geweest om te fotograferen. Ik had een oud objectief meegenomen, maar Fer zei dat hij slechte opnamen maakte. Ik eigenwijs als ik ben, toch uitproberen. Nou ik kon bijna alle foto´s wegkieperen. Nou ja, niet zo erg er komen nog meer momenten en nu weet ik het zeker. Die 70/300 Macro is waardeloos. Zondag gingen we nog even naar de Heemtuin en daar met de 100-300 zonder macro, heb ik toch heel aardige plaatjes kunnen schieten. Een beetje snijden doet wonderen met een goede lens en camera.

Deze maakte ik met dat slechte objectief. Wel aardig natuurlijk, maar er was niets haarscherp aan de andere foto´s te vinden.


Hoezo vakantie?


Ik dacht heerlijk, even helemaal niets geen bijzonders, geen verenigingen geen cursussen, geen groepen. Alles even op een laag pitje.
Ja ja dat had je gdacht, de vakantie vordert al aardig en ik heb het nog nooit zo druk gehad. Ik val van het een in het ander. Verhuizing, logeerpartij. Affiches maken,  Tweede hands boeken organiseren voor de boekenmarkt in Huissen. Avonden fotoshoppen voor de aanvraag bij de gemeente want we willen balkonbeglazing en er moet een foto komen van iets dat er nog niet is. Het moet niet gekker worden in Nederland. Lampen kopen met schoonmama en afspraken waar ik nooit aan toekom nu toch eens een keertje ... maar zelfs daar kom ik niet aan toe.
Dus lieve mensen zelfs van bloggen komt weinig.. Ik heb tussen de regels door toch  wel heerlijk gefotografeerd  maar de drukte bezorgd me af en toe wel PDS krampen. Tja, dat moet je er dan maar voor over hebben als je actief mee wilt blijven doen.
Als troost plaats ik maar een fotootje zoals gewoonlijk en ja, die nieuwe camera is een verrukking. Het leven zit toch vol wisselvalligheden en verrassingen. Heerlijk toch.




Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...