woensdag 4 augustus 2021

Een feestje voor mij

 Ik kom nauwelijks toe aan blogjes schrijven. Er komen steeds meer dingen op mijn pad. En ik maar denken dat het vakantie is. Niet dat ik het erg vind hoor want ik vermaak me er prima mee.

Vanmorgen heb ik het nieuwe programma voor de theosofie in arnhem website op internet gezet. 

Vanmiddag heb ik weer wat fotootjes gemaakt op Vreedenhoff. Daar heb ik wel zo een en ander mee te doen. Ik maak er voldoende zodat ik daar de beste uit kan halen en daaruit zoekt het communicatie team weer wat uit voor het Vreedenhoff nieuws.  Dan ben ik daar toch al met al een middagje mee bezig om ze zo te krijgen dat ik er tevreden mee ben. 

Morgen gaan we kijken naar gitaren. Ik ben nu al weer een tijdje op herhaling met het spelen daarop. Vroeger toen ik een jaar of 15 was in een grijze oudheid, speelde ik een klein beetje wat akkoorden ik kreeg er weer zin in dus ben ik weer begonnen. Ik leer nog steeds bij en nu ben ik tokkelen aan het leren. Vroeger 'harkte' ik er lustig op los maar nu ben ik naast dat 'gehark' ook tokkelen aan het oefenen. En nu  krijg ik ook steeds beter door hoe de muziekjes in elkaar steken met de verschillende akkoorden en overgangen. Ik heb er veel plezier in. 

Helaas worden mijn handen er niet krachtiger op en nu ik toch aardig wat eelt ontwikkeld heb kom ik tot de ontdekking dat de kracht in mijn handen te wensen over laat. Nu wil ik eens gaan kijken of er ook gitaren zijn die niet zo zwaar spelen. Wie weet... Ik heb geen idee. Als dat niet zo is ben ik heel tevreden met mijn apparaatje maar ik wil het wel eens uit proberen. Ik ben heel benieuwd wat me te wachten staat. 

Fer gaat mee. Hij speelt  toetsen en ging vroeger vaak naar muziek winkels. dat staat nu een beetje op een laag pitje omdat hij zich meer met fotograferen en muziek op cd bezig houdt. Hij heeft er ook zin in en dan is er ook nog mijn kleinzoon die graag mee wil omdat hij ook gitaar speelt. 


Dat wordt een heel feestje morgen. Ik verheug me erop.




Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...