donderdag 1 september 2022

's Hertogenbosch en op tijd weer thuis

 Mijn lief wilde een nieuw speeltje voor zijn muziek en voor muziek ben ik altijd te porren. Dat was alleen maar te krijgen in Den Bosch dus de rollator in de achterbak van de auito want dat is intussen mijn beste maatje geworden en daar zaten wij  vanmorgen aan de koffie. 



Het was niet de bedoeling er een sight seeing tour van te maken want we moesten alweer op tijd terug zijn. we hadden geen fototoestel meegenomen en daar had ik achteraf spijt van. Ik heb zo'n heerlijk klein fototoestelletje met een schermpje maar ook een occulair waar ik goed door kan zien. Zo klein dat het makkelijk in een klein tasje kan. Het moet daar eigenlijk standaard in blijven zitten.  Het was toch wel leuk om dat waar we langs kwamen op te nemen. 

Het telefoontje bracht uitkomst maar ik kan op het schermpje veel moeizamer zien. Vooral als er veel zonlicht is en dat was er. Maar ja daar heeft geloof ik iedereen last van.



Dit is wat ik ervan gemaakt heb en het leuke is wel dat ik op het telefoontje een enorme groothoek in kan stellen. Dat heeft toch wel iets.  Dat heeft mijn grote toestel niet eens maar ja die heeft wel weer een groot zoom bereik zonder  resolutie verlies. Dat is voor het blog geen probleen want daar zet ik hoofdzakelijk verkleinde foto's op zodat mijn archief op google niet te snel; volloopt.  en dan probeer ik het beeld toch nog zo goed mogelijk te houden. 




Maar zoals bij onderstaande foto was het wel leuk geweest als er iets meer zichtbaar was geweest van de volle terrassen onder het gebouw en dat ontgaat me dan. 





En hier zijn de voetjes van de wandelaars verdwenen. Dat zou me met een occulair niet gebeuren.  want daar let ik dan speciaal op. 



En hier is dan weer precies het bovenpuntje van het gebouw rechts er afgevallen.  Tja.


Maar het was een heerlijk dagje en we waren op tijd weer thuis.

Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...