maandag 7 september 2020

Kopje koffie glazenwasser

 We waren vanmiddag op de Hoge Veluwe. Toch komen we daar regelmatig onverwachte dingen tegen. Nu was het weer een vosje. Er stonden meerdere fotografen en wij zijn dus even gaan kijken. Fer wijst dan aan waarop ik in moet zoomen en ja, dan zie ik hem wel en kan ik proberen er een beetje wat van te maken. Hij was verderop in het veld. Niet helemaal scherp maar wel leuk. Een jonge vos.


orige keer waren we ook op een gedeelte met veel hei en daar zaten mooie vlinders dus gingen we dfaar nog maar eens kijken. Fer had nu een andere  lens op zijn toestel met een groter bereik. Op mijn Compact zit alles wat ik nodig heb. Ik houd er niet van met lenzen te wisselen en moeilijk te doen. Mijn FZ 1000 werkt perfect. Dus mooie dagpauwoog voor lekker in het zonnetje genieten 



De hei is nog zo mooi maar het focussen is minder. Maar ja, ik geef de moed niet zo gauw op en tussendoor dingen fotograferen die wat makkelijker gaan.

Neeee die is niet van ons, hij stonde er gewoon naast.















De witte stammen van de berkenbomen komen altijd zo mooi uit . Hier zijn we wat verderop  in de landschaps tuin achter het bezoekerscentrum.



Af en toe een dreigende lucht en de zon wat lager dan in hoogzomer. Goed voor de plaatjes.



De tamme kastanjes komen eraan.

Een late libel en dan lekker naar huis , kopje koffie glazewasser. 







Lekker schilderen

Vorige week dinsdag kon ik de programmaboekjes bij de drukker ophalen en moesten ze weggebracht worden naar de Theosofischje vereniging. Wat een rare week was. het. Ik had er totaal geen tijd voor. Tja soms kan je dat zo hebben he.

 Maar nu vanmiddag zal ik ze even weg brengen. 

Intussen komt er een piepje binnen van mijn Whatsapp. Op maandagmorgen volg ik de schilderbegeleiding van de KWA. Zo af en toe krijg ik dan wat goede hints op mijn schilderwerk en het contact met de andere schilders geeft extra inspiratie. Maar de komende weken heb ik besloten thuis te blijven vandaar de Whattsapp....  Nou niet veel nieuws onder de zon. Ik denk dat Annemarie erg druk is met de fysieke aanwijzingen. Ik krijg nooit zoveel aandacht. vaak niet meer dan Goed zo, lekker bezig/ of Goed, niets meer aan doen.  hihihi. Maar door de contacten blijf ik in ieder geval inderdaad lekker bezig. 




Het is mooi weer. Misschien vanmiddag even er tussen uit. Ik hoef niet te koken. Gister zijn zoon en schoondochter gezellig langs geweest en we hebben nog chinees over van de rijsttafel. Genoeg voor vandaag,. Lekker makkelijk.

Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...