zaterdag 4 december 2021

Balen van Blogger

 Ik baal een beetje van Blogger. Als ik lekker zit te snuffelen in mijn archieven en een blogje vind waar ik iets mee wil doen of veranderen of reacties beheren. noem maar op, is er geen enkele mogelijkheid om er makkelijk in te komen. 

Vroeger stond er een pennetje onder zodat het makkelijk te bewerken was maar helaas dat gaat niet meer en moet ik naar mijn eigen post waar meer dan 1500 blogjes op staan om van boven naar beneden te scrollen en dan maar zoeken naar het bedoelde blogje  Heel lastig en zelfs ondoenlijk.

Het vreemde is dat ik op een persoonlijk blogje dat ik heb wel een pennetje voor bewerken heb staan onder iedere post. Ik heb mijn Magazijn al op allerlei manieren geprobeerd net zo ingesteld te krijgen maar blogger reageert daar niet op met het gewenste resultaat.  Ook in de bewerking van de lay out kan ik geen pennetje vinden.


Helaas , weet iemand een makkelijke oplossing ?




Het houd je van de straat

Een heel nieuw blog maken vind ik altijd weer leuk. Ik had het vorige fotoblog dat ik had van Wordpress verwijderd maar er stond daar nog wel een blogje waar ik oude herinneringen  op verhaal. Ik moet daar toch eens naar kijken want ik geloof dat het niet openbaar is en dat ik het privé heb gehouden.  Maar daat plaats ik dan ook niet zo vaak iets op. Alleen maar als me plots iets in de gedachten schiet en ik zin heb om wat te schrijven. Eigenlijk zou ik dat ook gewoon hier kunnen doen als het niet teveel doorzichtig in mij privé leven doordringt. Maar ach, ik ben niet zo behoudend maar wel open wat dat aangaat. Niet zoveel te verbergen, merk ik telkens weer. 

Kom dacht ik. Laat ik eens even kijken hoe dat gaat werken als ik daar  op wordpress weer met een fotoblog begin.  Nou dat liep wel vlotjes. Ik was het daar nog niet helemaal verleerd want ik onderhoud ook het blog op wordpress van de Theosofische vereniging in Arnhem. Wel is waar op een laag pitje maar goed, het loopt. 

Op mijn vorige fotoblog plaatste ik vaak de fotootjes op volledige kwaliteit maar dat is geen doen. Binnen de kortste keren zit je abonnement dan vol dus die fout zal ik nu niet meer maken en ik kan nu weer 3 gig vooruit. Een aardige Slogan bedacht en waarschijnlijk dagelijks een fotootje. Leuk om te doen en het houd je van de straat.

https://fotoosvanelly.wordpress.com/

Fijn weekend en blijf gezond!

En dan ben ik ook nog druk met kerstkaarten maken. Leuk om te doen.






Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...