woensdag 10 juni 2020

Mogelijkheden genoeg

Vannacht weer een kapje op mijn oog geplakt. Dat is niet zo'n probleem, maar die pleisters er de volgende morge n aftrekken . pffff. En dat oude vel trek je er bijna mee vanaf foei foei. 😁. Nog een nachtje dat voorzorgsmiddel zodat ik niet in de slaap in mijn oog ga wrijven en dan mag ik ook mijn haar weer wassen.

Dat doe ik altijd dagelijks onder de douch maar ben nu tot de ontdekking gekomen dat dat eigenlijk niet noodzakelijk is. Vroeger had ik een heel vette huid en moest het wel anders had ik dagelijks slierten haar op mijn hoofd. Maar zoals normaal is er niets dat hetzelfde blijft, ik niet en mijn huid ook niet. 

Wat is het toch een zegen niet alleen te zijn maar een lieve partner te hebben die overal voor klaarstaat. Zo zorgzaam. Dat had ik in 1985 niet kunnen bedenken toen ik nog alleen was na de heftige scheiding. 

Vandaag dus weer een gewoon rustig dagje. Ik geloof dat ik weer eens wat ga schilderen of met de oude fotootjes aan de gang maar het wordt nu ook beter weer. Misschien toch naar buiten met het fototoestel. We zien wel. Niets moet alles kan. Dat is zo super als je gepensioneerd bent. Ik geniet er elke dag van.

Even de heemtuin hier achter het huis in. Altijd leuk. Mogelijkheden genoeg



Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...